phone-receiver (1)
old-typical-phone

Servicii

 • Ce inseamna serviciul "Montarea ca Cadou"

  1. Montajul este gratuit pentru achizitionarea a minim 2 anvelope (gratuita pentru anvelopele care sunt mentionate cu semnul respectiv)

  Montajul cadou include urmatoarele operatiuni: Demontat + montat roata pe masina, Dejantat + Jantat anvelope, echilibrare

 • Vulcanizare anvelope

  Repararea anvelopelor Implica folosirea peticelor si a dopurilor pentru a repara orice pene de cauciuc care se incadreaza in limitele si instructiunile de reparare.

  Remedierea penelor de cauciuc O pana in orice zona a benzii de rulare a unei anvelope va afecta performanta si siguranta, si, prin urmare, trebuie sa ne ocupam de ea imediat fie prin inlocuirea pneului (de rezerva sau nou) sau prin punerea unui petic. Orice petic care este aplicat unei anvelope trebuie aplicat atat pe partea ei exterioara (banda de rulare) cat si pe partea interioara.

  Motivatia acestui lucru o constutuie faptul ca, cauciucul de pe fiecare parte este foarte diferit (interiorul este facut din cauciuc halobutil destinat retinerii aerului, in timp ce exteriorul este dintr-un cauciuc mai dur si rezistent destinat in primul rand tractiunii).

  O buna reparatie a anvelopei poate fi facuta doar daca aceasta este scoasa de pe janta (roata) si verificata atent pentru detectarea oricarei deteriorari ascunse. Pot fi reparate doar gaurile drepte, cu diametrul de 3/16� sau mai mic, atunci cand nu a aparut nicio deteriorare secundara.

  Vulcanizarea anvelopelor se face conform tehnologiei de reparat anvelope elaborata de Rema Tip-Top, cu scule si produse Rema Tip-Top.

  Facem parte dintre firmele care efectueaza servicii de vulcanizare anvelope in cadrul unitatilor proprii de service roti.

  Recomandare: pe parcursul intregului proces de alegere a celor mai potrivite servicii nu ezitati sa ne contactati.

 • Generator de azot

  Generator de azot pentru utilizare la autoturisme si microbuze. Aparatul elimina oxigenul din aerul comprimat. Datorita faptului ca moleculele de azot sunt mai mari ca dimensiuni ca cele de oxigen si ca factorul de dilatare in functie de temperatura este mult mai mic decal al aerului atmosferic, presiunea in anvelopa va ramane constanta pe o gama de temperatura foarte mare.

 • Montare Anvelope Camion şi autoturism

  Montarea, demontarea de anvelope camion, precum si autoturisme.

 • Balansarea

  Balansarea la utilaje de ultima generatie si dupa tehnologii noi.

 • Anvelope industriale la comanda

  Anvelope industriale la comanda la pret convenabil.

Testimoniale

 • Produsele sunt de foarta buna calitate, personalul de la deservire sunt profesionisti!

  De catre: Laur
 • Preturile sunt foarte bune la produse!

  De catre: Sergiu
 • Acest site vinde produse de buna calitate!

  De catre: Marius
 • Быстро и не дорого! Рекомендую!

  De catre: Рената
 • Preturi bune au, garantie, consultanta la nivel inalt... BRAVO!!!

  De catre: Viorel
Vezi toate

Facebook

Contacte